WebDesign

 
 

Sidst opdateret den 20-07-05

Du har fået ideen. Du vil have din egen hjemmeside, men hvordan gør du, hvilke program skal du bruge, hvordan får du plads, hvordan kommer siden ud i verden og hvor er ud o.s.v.

Ingen kan give dig alle svarene, men kikker du lidt på disse sider, kan du blive meget klogere :o)

Copyright - Respekter andres arbejde

Der findes rigtig mange gode steder med forskellig hjælp til WebDesign, som du kan lære meget af.
Det er en hårfin grænse, for hvornår man overskrider grænsen for andre menneskers copyright. Jeg mener bestemt at man skal respektere, det kæmpe arbejde, der er lagt i disse sider.

Jeg har derfor valgt at linke til de steder frem for, at skrive en forklaring selv der, hvor jeg finder at beskrivelsen er fyldestgørende replika ure og god. Da det ellers meget let kan blive en kopi af disse forklaringer.
To af mine absolut foretrukne steder er
ActiveServerPages.dk og html.dk som har givet mig tilladelse til at linke direkte til deres artikler. En meget stor tak, skal lyde til dem herfra.

 

FrontPage 2002 - lær det selv

Vil du lære mere om FrontPage 2002 kan jeg anbefale dig at købe det lille 59 kr.'s hæfte fra IDG Forlaget.
Hæftet er opbygget som en brugerhåndbog / manual til programmet, således at du kan slå op på netop det problem du har.
Læs mere her

Designprocessen

Når en seriøs hjemmeside skal bygges op, handler web-masterens arbejdsproces om meget andet end blot fremstillingen i programmet, faktisk er den del ofte den mindst komplicerede.
Du skal nu se på de meget vigtige overvejelser, der ligger forud for selve fremstillingen af en hjemmeside
Læs mere her

 


FrontPage 2003 - lær det selv
Dette hæfte fører dig gennem de forskellige funktioner i FrontPage 2003. Det giver dig en grundlæggende indføring i webdesign. Du lærer at oprette et websted samt indsætte tekst og...
Læs mere...

Windows XP for seniorer
Det er aldrig for sent at lære noget nyt. Mange har brugt computer et stykke tid uden at vide, hvordan Windows fungerer. Med dette hæfte lærer du hurtigt at udnytte systemet på din...
Læs mere...

PC og Internet for seniorer (XP)
Det er aldrig for sent at sætte sig til en computer, skrive en e-mail eller gå på internettet. Alt for mange tror, at løbet er kørt for dem, men intet kunne være mere forkert. Kurser i...
Læs mere...