Diverse emner

 
 

Sidst opdateret den 20-07-05

  Favorit ikon
  Kunsten at opstøve og nedlægge artikel-pirater
  Bannerstørrelser
  Farvecirklen
  Metadata og metatags

 

Favorit ikon

Bruger du Explore 5.0 eller nyere?
Så prøv at føje min side til dine foretrukne og se hvordan der kommer ikoner både i listen over foretrukne og i adressefeltet.
Du kan altså selv lave dit eget private og opsigtsvækkende ikon, som desværre kun Explore 5.0 eller nyere der kan vise ikonet, men det er dog trods alt også en stor del af brugerene.
Læs mere og lær hvordan du laver Favorit ikon
 

Kunsten at opstøve og nedlægge artikel-pirater

I takt med nettets udbredelse hører man ofte om piratkopiering af musik, software og billeder. Problemerne med disse materialer er store, men det stopper ikke her. Også tekst er udsat for piratkopiering, dvs. artikler, nyheder, links og lignende tekster.
Læs mere af Jens Hofman Hansen's artikel
 

Bannerstørrelser

Der findes et utal af banner på hjemmesider. Måske du også selv skal til at lave dit eget banner. Her finder du de mest brugte størrelser.
 

Farvecirklen

Synes du også, at det er svært at få farverne på dit websted til at spille? I denne artikel kan du læse om, hvilke farver der harmonerer og hvilke der ikke gør.
Læs mere af Andreas Astrup's artikel

Metadata og metatags?

Man kan sammenligne metadata med et kartotekskort: Her oplyses om et dokuments forfatter, titel, emneord o.lign.
Læs mere og brug Metamaten til dine sider
 

Artikel

tekst
 
 

 

 


FrontPage 2003 - lær det selv
Dette hæfte fører dig gennem de forskellige funktioner i FrontPage 2003. Det giver dig en grundlæggende indføring i webdesign. Du lærer at oprette et websted samt indsætte tekst og...
Læs mere...

Windows XP for seniorer
Det er aldrig for sent at lære noget nyt. Mange har brugt computer et stykke tid uden at vide, hvordan Windows fungerer. Med dette hæfte lærer du hurtigt at udnytte systemet på din...
Læs mere...

PC og Internet for seniorer (XP)
Det er aldrig for sent at sætte sig til en computer, skrive en e-mail eller gå på internettet. Alt for mange tror, at løbet er kørt for dem, men intet kunne være mere forkert. Kurser i...
Læs mere...